06.07.2014'den beri sizlere hizmet veriyoruz.
Son Eklenen Oyunlar

ASSASSIN’S CREED: REVELATIONS

Assassin Creed Revelations
Assassin’s Creed: Revelations, İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilmesinden yaklaşık 50 yıl sonra, Yavuz Sultan Selim’in tahta geçmesinden hemen önceki dönemi işliyor. Bu süreçte Selim’in kardeşi Şehzade Ahmet de Osmanlı’nın yeni sultanı olarak ilan edileceğinden oldukça emin bir durumda. Selim’in küpeleri de unutulmamış bu arada. Dipnot olarak belirteyim.
Yayımlanan tanıtım videolarında Ezio’nun idam edilmek üzere olduğu ve son anda kurtulmayı başardığı sahneleri hatırlarsınız. İşte bu sahneler Assassin’s Creed: Revelations’ın giriş bölümünü oluşturuyor.
Aynı zamanda Desmond’ın bilincinin kapalı olması ve Animus’un içerisine hapsolmuş durumda olduğunu da bu sahnelerin hemen ardından öğreniyoruz. Desmond, kendi içinde bazı şeyleri çözmek zorunda ve Animus’tan tek kurtuluş yolu bu.
Ezio ise kendisiyle birlikte aynı gemide İstanbul’a dönmekte olan Selim’in oğlu Süleyman ile tanışarak Revelations’a giriş yapıyor. Süleyman henüz 17 yaşında ve yurtdışında eğitim aldıktan sonra İstanbul’a geri dönüyor. Fakat kendisi bir hayli mütevazi ve Ezio’ya kendini bir öğrenci olarak tanıtıyor.




{[['']]}

THE SABOTEUR

Pandemic Studios oyuncuları, mükemmel bir açık dünya aksiyon/macera tecrübesine davet ediyor. Nazi güçlerinin işgali altındaki Paris’de, aşağılık düşmanlarınızın tarafından katledilen sevdiklerinizin intikamını alın. Savaşın, tırmanın ve yolunuza çıkanları sizden aldıkları her şey için yok edin!
Oyunda, Sean Devlin ismindeki bir karakteri yönlendireceksiniz. Bir Nazi subayı elindeki her şeyi alana kadar Sean, Paris sokaklarında sert sokak yarışlarındaki arabaların İrlandalı tamircisiydi. Şimdi ödeşme zamanı! Fransız Direnişi’nin, İngiliz İstihbaratı’nın ve sokak silah satıcılarının yardımıyla her şeyi ödetme zamanı geldi!
İlk Defa “Açık Dünya” Paris’i: Eyfel Kulesi’ne tırmanın, Notre Dame Katedrali’nden şehri izleyin. Açık Dünya’nın verdiği tüm özellikleri kullanarak Paris’in tadını çıkarın!
Sabotaj Sanatı: Oyundaki her şey, düşmanlarınızı fark etmelerinden önce yok etmek! Görevlerinizi yer altındaki kulüplerden alın ve düşmanlarınızı gizlilik içinde yok edin. Dikkat dağıtmak ve patlayıcı kullanmak da serbest.


{[['']]}

SNIPER ELITE: NAZI ZOMBIE ARMY 2

Nazilerden oluşan zombi ordusuna karşı mücadelenizin bittiğini mi düşünüyorsunuz? O halde fena halde yanıldığınızı söyleyebiliriz. Karl Fairburne ve beraberindeki 3 arkadaşı zombi ordusuna karşı savaşmak için yeniden Berlin’e dönüyor

.
{[['']]}

CONTRAST

3D bir platform/bulmaca oyunu olan yapım Contrast’da vamp karakter Dawn’ı yönlendiriyoruz. Karakterimizin en büyük özelliği gölge şekline bürünerek imkansız sayılacak görevleri ve engelleri aşması. Böylece oyunda yer yer 2D bakış açısıyla harmanlanmış oynanış öğeleriyle de karşılaşıyoruz.

{[['']]}

TOMB RAIDER: UNDERWORLD

Lara Croft bu sefer Thor’un Çekici’nin peşine düşer ve istikameti yerin fersah fersah altıdır. Thor’un Çekici’nin dağları bile yok edecek güce sahip olduğu söylenir ve bu güç diğerlerinin eline geçerse insan ırkını büyük bir tehlike beklemektedir. Bu yüzden Lara Croft, Underworld’de maceranın yine tam ortasına atlar.


{[['']]}

STRONGHOLD CRUSADER – HD

Firefly, klasikleşmiş bir oyun olan Stronghold ve Stronghold Crusader‘ın yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip olacak yeni versiyonlarını duyurdu. GOG, Amazon, GetGames gibi dijital satış platformlarında önümüzdeki ay çıkışını yapacak bu iki oyunun, oyunculardan gelen feedback’leri değerlendiren Firefly, oyunun 2560×1600 ekran çözünürlüğüne kadar destek verebileceğini de belirtti. Bunun yanı sıra, oyuncular harita zoom’unu uzaklaştırdığınız zaman, tüm savaş alanını tek bir ekranda gerçek zamanlı olarak oynayabilecekler. Stronghold Crusader HD‘de arttırılmış olarak 10.000 birimi kontrol edebilmenin yanında, yeni görevler de yer alacak ve Stronghold Warchest ve Stronghold Crusader Extreme‘e de sahip olunabilecek.


{[['']]}

SLEEPING DOGS

Sleeping Dogs
Uzak doğu dinamikleri üzerine kurulan Sleeping Dogs, içerdiği aksiyon sahneleri ile ön plana çıkıyor. Kovalama sahneleri ile de karşılaştığımız oyun, uzak doğu filmlerinde sık sık gördüğümüz birçok farklı aksiyon sahnesini karşımıza çıkarıyor.
Yakın dövüş anları dışında çatışma anlarıyla da aksiyonu arttıran oyun, açık dünya oynanışı ile de ağzımızda farklı bir tat bırakıyor.




{[['']]}

GTA 4: EPISODES FROM LIBERTY CITY

GTA 4 Libery City
Grand Theft Auto: Episodes from Libert City ile neredeyse iki tam oyun bir diske. Büyüleyici bir hikaye, ciddi temalar, canlı karakterler, gerçEkçi şehir ve fırsatlar. İki yeni kahraman ile tanıdık Liberty City sokaklarında maceradan maceraya koşacağız yeniden.
Özellikler:
- Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City tam iki oyun tek bir disk üzerinde kombine.
- 29 Ekim’de sadece Xbox 360 için boy göstermiş olan iki yeni kahraman artık Pc’de
- Orijinal oyundan Nico Bellic’in yanı sıra Johnny Klebitsa Ve Luis Lopez ile yeni görevler, yeni bölümler ve yeni maceralar ile Liberty City üzerinde yeni hikayeler.
- Ek trafik. Yeni helikopter ve zırhlı personel taşıyıcılar da dahil olmak üzere yeni motorsiklet, lüks arabalar ve hatta özel ekipman olacak. Ve bir paraşüt ile uzun zamandır beklenen atlama hakkında unutmayın!
- Gelişmiş cephanelik. Yeni bir bombaatar, gelişmiş keskin nişancı tüfeği, yeni bombalar. Kısacası çok çarpıcı yeni silahlar bizi bekliyor.
- Müzik ve TV! Yeni TV şovları ve radyoda yeni şarkılar ile Liberty City sokaklarında, boş zamanlarınızda radyonuzun sesini açın.
GTA 4 Liberty City 1.2 Update | GTA 4 Liberty City Türkçe Yama
(Önce update yükleyin, crack yapın, sonra Türkçe yama uygulayın. Kurulum içinde var)




{[['']]}

GTA 4

GTA 4
Grand Theft Auto serisi şüphesiz oyun dünyasının en önemli serilerinden birisidir. Rockstar, GTA serisinin her yeni versiyonu ile oyuncuları kendine aşık etmeyi bilir ve oyun dünyasını sarsar. Yeni nesil oyunlar piyasayı kasıp kavururken Rockstar takımı hala stüdyoya kapanmış, Grand Theft Auto serisinin dördüncü bölümüne çalışıyorlardı. Yapım aşamasının çok uzun sürmesi Rockstar’ın çok güzel ve eksiksiz bir oyun çıkarmak istemesiydi. Sonunda bekleme bitti ve GTA IV evlerimize konuk oldu. Zaten bir çoğunuz oyun hakkında az çok bilgi edinmişsinizdir ve ne kadar başarılı bir yapım olduğunu duymuşsunuzdur. Oyun hem teknik açıdan hem senaryo açısından çok zengin bir oyun. Gelin hep beraber GTA IV’ün inanılmaz dünyasına adım atalım.
Grand Theft Auto serisinin önceki oyunlarında olduğu gibi GTA IV’de de büyük bir özgürlüğe sahibiz. Oyunda senaryoyu takip etmek dışında yapılabilecek binlerce şey bulabilirsiniz. Ne kadar özgür olduğumuzu ve yapabileceğimiz şeyleri bu yazıda uzun uzun inceleyeceğiz. Fakat ilk olarak oyunun asıl kahramanından ve senaryodan bahsedelim. Çünkü GTA IV uzun zamandır piyasaya çıkmış en güzel hikaye ve karakterlere sahip bir oyun.
GTA 4 v1.0.7.0 Bütün Updateler | GTA IV Türkçe Yama
(Kasmalar gölgeler vb birçok sorun giderilmiş tüm updateleri içerir. Türkçe Yama yapmadan önce kurun)






{[['']]}

GTA: SAN ANDREAS

GTA San Andreas
Uzun süren oyun serilerini devam ettirmek çok güç bir iştir. Seriye ait çıkarılan her yeni oyunda oyuncuların beklentileri dikkate alınmalı, yeni oyunu eskisinden farklı kılacak pek çok yenilik getirmeli ve yeni oyunu eskisinden daha güzel yapmalıdır yapımcılar. Biz oyuncuların da gördüğü üzere bu hiç de kolay bir iş değildir. Pek çok seri vardır ki ilk oyundan sonra gelenler ancak onun zayıf birer gölgesi olabilmiştir (Tomb Raider serisi mesela). Bazı seriler de vardır ki çıkan her yeni oyunda seri bir ya da birkaç adım daha ileri taşınır, yenilikler bitmez ve en önemlisi bu yenilikler güzeldir, oyuncuyu mutlu eder ve bazen de şaşırtır. Bu serilerin yapımcılarının sırrı nedir bilinmez, ancak madem üzümü yiyoruz bağını da sormayıverelim. İyi seri denince de akla ilk GTA serisi ve Rockstar Games gelir. Her yeni GTA oyununu bir öncekinden daha büyük, daha eğlenceli ve daha güzel yapabilmiştir Rockstar.GTA serisinin son oyunu San Andreas da buna bir istisna değil.



{[['']]}

GTA 5

Bir çok kişi bu oyunun torrentini bekliyor ve biz ilk defa veriyoruz :) buyrun indirin (PS3 ve XBOX) için

 TEŞEKKÜRLER

{[['']]}

7554

7554
7554 oyunu, 1946 -1954 yılları arasında Vietnam’da geçen olayları konu alıp, Fransız karşıtı savaşı anlatan, ismini de 07.05.1954 tarihinden almış bir FPS oyunu. Oyunun konusu kabaca, 07.05.1954 tarihinde Fransız ordusunun Dien Bien Phu isimli bölgeyi kuşatması ve Vietnamlı askerlerin direnişi ile başlıyor. Yapımcısı ise, Vietnamlı bir firma olan Emobi Games.


{[['']]}

NBA 2K12

NBA 2K12
2K Sports’un büyük beğeni toplayan NBA 2K serisi tüm hızıyla devam ediyor. NBA 2K11′de Michael Jordan’ı kapak yapıp ekselanslarına özel oyun modları hazırlayan 2K Sports, serinin yükselen çizgisini bu sene de devam ettirme niyetinde.
Spor oyunlarının seri halinde çıkmasına artık alıştık. Ancak alışmadığımız bir durum NBA 2K serisinde her sene karşımıza çıkıyor. 2K serisi her sene kendini geliştiriyor, her geçen sene daha da güzelleşiyor. İncelediğimiz NBA 2K12 de bu senenin en iyi spor oyunu olmaya aday.


{[['']]}

TRAIN SIMULATOR 2014


Oyun, dünya üzerinde bulunan çeşitli tren yollarını içinde barındırıyor. Bu yollar üzerinden oynayabilmenin yanı sıra oyuncular kendi yollarını yaratıp Steam Workshop üzerinde paylaşabiliyor. Engine Driver’ın söylediğine göre bazı yollar 200 km’den fazla ve oyuncular 300km/h hıza ulaşabiliyor. Üstelik oyuncular kendi trenlerini yaratabiliyor.
Train Simulator 2014 trenler hakkında sevdiğiniz her şeyi içeriyor. Hızın keyfi, baş döndürücü grafikler, çeşitli trenler, gerçek tren rotaları, zorlayıcı görevler ve daha fazlası. Tren sürme, yeni yollar yaratma ya da sadece bölgeden bölgeye geçme gibi kendi isteğiniz dahilinde oyunu oynayabilirsiniz.
{[['']]}

FORMULA TRUCK SIMULATOR 2013

Windows PC için Reiza Studios tarafından geliştirilen, Formula Truck Simulator Formula Kamyon en 2013 sezonun taklit ve 18 farklı düzenleri olmak üzere toplam 26 yarış kamyon ve sürücüleri, artı 14 inceden ayrıntılı yarış pistlerinden içerir. Oyuncu en iyi performansa ulaşmak için ayarlama süspansiyon, aktarma organları, fren ve lastikler ile onun kamyon kurmak yapabiliyor




{[['']]}

NBA 2K13

-Fast-break hücumlarında pas attığınız zaman, top kayıplarını önlemek adına top en öndeki adama değil, boştaki adama gidecek. Zira en öndeki adamı savunan rakip uzun pasta kolayca top kapabiliyordu, bu özellik oynanış bakımından gayet iyi oldu.
-Oyunda 4.000’den fazla animasyon olduğu açıklandı. Surat ifadelerinin de pozisyona göre değişeceği, önceki oyunlardaki gibi her pozisyonda poker face bakmayacakları da açıklanan özellikler arasında. Oynanış bakımından pek bir etkisi olmayacaktır ama görsellik bakımından iyi bir hamle olmuş.
-Önceki oyunlarda oyuncuların topu kavramak yerine dümdüz tutması özelliği de değişenler arasında. Artık oyuncular topu parmaklarıyla kavrayacak ve önceki oyunlarda olan ve görüntüyü bozan bu özellik de düzelecek.
-Top sürerken önceki oyunlarda olmayan bazı hareketler, sağ joystickin de yardımıyla artık yapılabilecek ve yeni oyunlar birlikte nerdeyse tüm crossover modelleri vs. yapılabilecek. Alışılmasının uzun zaman alacağını ise oyunun editörleri de kabul ediyor.
-My Player modunda da yeni gelişmeler olacak. Oyuncu kıyafetlerinden draft görüşmelerine birçok özellik yeni oyunla birlikte gelişecek.
-2K13, Jay-Z, Michael Jordan gibi isimlerin seslendirmeleriyle oyun daha zevkli bir hâl alacak.
-Oyun birçok açıdan önceki versiyonlarından daha gelişmiş olacak ama hiç şüphesiz bu gelişmelerden en iyisi oyuna All-Star haftasonunun dahil edilmesi. Birkaç başlık altında incelemek istiyorum bu konuyu.


{[['']]}

SimCity2013

SimCity, daha önce hiç görmediğiniz kadar dinamik, yaşayan ve görsel olarak etkileyici bir dünyadır. Hayallerinizdeki şehri kurun ve verdiğiniz kararlar şehrinizin çehresini ve içinde yaşayan Sim’lerin hayatını değiştirmesini izleyin.
Gerçek bir şehir simülatörü olduğu için, ister büyük olsun ister küçük, doğru ya da yanlış, verdiğiniz her kararın Sim’leriniz için gerçek sonuçlar doğuracağını göreceksiniz. Ağır sanayi yatırımı yaptığınızda ekonominiz gelişecek, ancak karşılığında Sim’lerinizin sağlığının yayılan kirlilikten etkilendiğini göreceksiniz. Yeşil teknolojileri kullanarak, Sim’lerinizin hayatını iyileştirdiğinizde ise daha fazla vergi ve işsizlik riskiyle karşılaşacaksınız.
SimCity’de, Vali sizsiniz ve istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. İlk defa SimCity’de yer alan Multicity özelliği sayesinde, dilerseniz tek başınıza, dilerseniz arkadaşlarınızı davet ederek, dilerseniz de komşunuza katılarak bölgenizde birden fazla şehir kurabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ister ortaklaşa, ister birbirinize karşı oynayarak en hızlı nüfusu oluşturmaya, en fazla iş imkanını sağlamaya, en çok Sim’i eğitmeye ve çok daha fazla hedefe ulaşın. SimCity World’e erişerek global ağa bağlanın ve bölgesel müsabakalara katılın!


{[['']]}

NBA 2K14

En son 2K10’de oynadığımız My Crew, 2K14 ile birlikte tekrar karşımıza çıkıyor. Bu modda kendi yaptığınız takım ile(Takım Logo’ları oyuncu tarafından dizayn ediliyormuş.) internet üzerinden diğer kullanıcılar ile 5’e 5 maç yapılabileceksiniz.
new Pro Stick ile bakmadan pas atma ve karışık pasları çok yüksek yüzde ile atmamızı sağlıyor. Ayrıca yeni Smart Play Button ile maçın herhangi bir anında en uygun seti oynama şansına sahip oluyor.
Nba 2K14’te bir önceki oyuna göre 3000 yeni animasyon bulunuyor.Nba 2K13 ile birlikte tanıştığımız signature skills yeni oyunla birlikte artarak devam ediyor. 2K14’te yeni olarak 6 adet yeni signature skills bulunacakmış. 2K Sports yetkililerinin söylediklerine göre oyunun hücum kısmında , şut atarken daha gerçekçi adım alma, yeni nesil dripling kontrolü ve paslarda daha yüksek yüzde olacağını belirtti. İşin savuma kısmında ise işler 2K13’teki kadar kolay olmayacak. Yeni oyunda sanal zeka artık rakibin en başarılı oynadığı yerleri belirleyip ona göre kendini ayarlayacak. Savunma tarafında geliştirilen bir diğer özellikte blok. 2K13’te smaca giden oyuncuyu bloklamak nerdeyse imkansızdı ama 2K14’te bunu yapmak için iyi bir zamanlamaya , blok özelliğinizin yüksek olmasına ve blok ile ilgili bir signature skills özelliğinizin olması gerekiyor.


{[['']]}

PINBALL FX2

Pinball FX2, bir zamanların en çok oynanan türünü yeniden oynanabilir kılmayı hedefliyor ki bence başarıya da ulaşmış. Oyunu oynarken son derece eğleniyorsunuz ve bir öncekinden daha iyi bir puan yapmak için defalarca oynuyorsunuz. Steam’de bedava olan bu oyunu en azından bir kez denemenizi tavsiye ediyorum, zaten bir kere denedikten sonra diğer masaları da almak isteyeceksiniz. Pinball oyunlarına bir saygı niteliğindeki Pinball FX2′e mutlaka göz atın. Herkese iyi oyunlar.
{[['']]}

MXGP: THE OFFICIAL MOTOCROSS VIDEOGAME

MXGP, resmi Motocross WW Championship lisansına sahip tek oyundur. Ayrıca yeni MXGP markasının gücünü de arkasına almıştır. Bunun yanında 2014 yılında hangi Motocross oyunları çıkacak? Yanıtı basit: yalnızca MXGP.
Öne çıkan özellikler
Remi lisans: 60 sürücü, 60 motosiklet, 14 pist ve resmi MX1 ve MX2 2013 FIM Motocross World Championship’in resmi kuralları.
Gerçekçilik: Bu oyun tamamen Motocross ile ilgili ve bu, oyunun her yönüne yansımış durumda: gerçekçi motosiklet fiziği, sürücünün motion-capture animasyonları, yeni pist deformasyon sistemi, hendekler ve parçacıklar…
Bir Motocross sürücüsü olun: Kariyer modunda bir motocross sürücüsünün gerçek hayatını yaşayın: yeni şampiyon olma yolunda aldığınız sonuçlara göre resmi takımlarla kontrat imzalayın.
Pistler: Bütün pistler tamamiyle yeni: gerçekçi aydınlatma, 3D ağaçlar ve bitkiler, balonlar, bayraklar… Motocross’un gerçek dünyası bu oyunda.


{[['']]}

IHF HANDBALL CHALLENGE 14

En iyi hentbol simülasyonunu keşfedin!
En prestijli 3 ligden 120 resmi takımın yer aldığı ilk simülasyonu oynayarak bir hentbol şampiyonu olun: Ligue Nationale de Handball (Fransa), Toyota Handball Bundesliga (Almanya) ve Liga Asobal (İspanya).
8 buruş türü, 4 pas türü, çeşitli hareketler ve gerçek zamanlı olarak stratejinizi ayarlayabilme olanağıyla hentbol heyecanını eksiksiz yaşayın.
Luc Abalo ve Dominik Klein gibi 2013-2014 sezonunun en iyi takıları ve en iyi oyuncularıyla oynayın.
Kendi oyuncunuzu oluşturun, tepeden tırnağa özelleştirin ve benzersiz bir Kariyer moduna kendinizi hazırlayın. Ulusal şampiyonalara ve uluslararası turnuvalara katılın, kendi turnuvanızı oluşturun ve aynı anda 4 oyuncuya kadar karşılıklı oynayın!


{[['']]}

MOTOGP 14

MotoGP’nin resmi video oyunu MotoGP tarihindeki efsanevi şampiyonların yanı sıra 2013 ve 2014 sezonunun tüm pilotları ile birlikte piste çıkıyor. Tüm resmi pistlerde yarış ve yeni Arjantin parkurunda rakiplerini alt et. Zorlu kariyer modunun da yanında çevrimiçi Split Battle ve Real Events 2013 gibi yeni oyun modları ile kendini teste tabi tut. MotoGP 14, tüm oyunculara gerçek bir MotoGP pilotu olmanın tüm heyecanını deneyimleme fırsatı veren yeni grafik motorunun sayesinde tamamen yenilendi.




{[['']]}

PES 2014

Rakip oyunun Dünya Kupası oyunu’na karşılık PES ekibinden yanıt EK Paket(DLC) olarak geliyor.Pro Evolution Soccer 2014: World Challenge ile birlikte oyun Dünya Kupası teması’na bürünüyor.Artık oyunda Ulusal Turnuvalar olacak yani şuan düzenlenen Dünya Kupası’nı coşkusunu peste yaşayabileceksiniz.Menüler,Sunumlar,Ara videolar,oyuncu yüzleri ve tabi ki Dünya Kupası topu’da bu oyunda yerini alacak.Dünya Kupası coşkusunu evinde yaşamak isteyenler için Pro Evolution Soccer 2014: World Challenge indirmeye hazır!
ÖNEMLİ NOT: KENDİ BAŞINA OYUNDUR SADECE BUNU İNDİREREK OYUNA GİREBİLİRSİNİZ.PES 2014 KURULU OLMASI GEREKMEZ!


{[['']]}

GRID AUTOSPORT

Takımlar, rakipler, yarışlar ve profesyonel motor sporları dünyası… Takım arkadaşınızın yanında yarışın, rakiplerinizi alt edin ve her bir virajın ve pozisyonun önemli olduğu hararetli yarışlarda takım sponsorlarınızı memnun edin.
Devasa kariyer modunda en sevdiğiniz yarış disiplinine eğilin ya da isterseniz bütün kategorileri fethedin. Touring, Hpercar, Endurance GT, Prototype, Singel-Seater, Super Modified, Drift gibi farklı klasmanları deneyin. Grid Autosport, 22 lokasyonda bulunan 100’den fazla pist ve toplamanız, ince ayar yapmanız ve geliştirmeniz için dünyanın en heyecan verici çağdaş ve klasik yüksek performans yarış araçlarını sunuyor.
Türk oyunseverler için de bir müjdemiz var pistler arasında Intercity Istanbul Park’ta yer alıyor!
{[['']]}

DON BRADMAN CRICKET 14

Kriket oynamayı seviyor musunuz? Bradman Foundation aracılığıyla çalışan firmalar, Kriket zevkini bizlere Don Bradman Cricket 14 ile yaşatacak.


{[['']]}
 
DESTEK : Facebook | Twitter | Teknoloji
Copyright © 2014. VieTorrent Torrent Oyun indir, Full Oyun, Oyun Yukle, Tek Link Oyun, Demo Oyun - -